Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse General Electric şi-a mai deschis o companie în România

General Electric şi-a mai deschis o companie în România

General Electric

Gigantul american General Electric, care deţine deja două fabrici în România, şi-a mai deschis o firmă pe plan local, la începutul lunii noiembrie, firmă care se va ocupa cu repararea echipamentelor electrice, indică un document al companiei, consultat de Energy Report.

Firma, care va avea sediul tot pe Calea Floreasca nr. 169A precum alte firme ale GE din România, este constituită ca o sucursală a General Electric Global Services. Mai precis, birourile noii firme vor fi în clădirea A, secţiunea A3 de la etajul  7.

Împuternicit al noii companii este Marius Constantin Petrescu (38 de ani). Acesta lucrează pentru General Electric încă din 2010, fiind reprezentant legal al companiei în România. Petrescu  s-a ocupat de altfel şi de afacerile din Bulgaria şi Croaţia ale General Electric, mai precis de implementarea de sisteme financiare comune pentru cele trei ţări.

GE are două fabrici în România, una de echipamente petroliere în Ploieşti, pe care a cumpărat-o în 2013 de la marele producător de echipamente petroliere texan Lufkin cu 3,3 miliarde de dolari şi o unitate de producţie de componente pentru motoare de avioane, în Bucureşti.

Tag Cloud