Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri04192024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie Exploratorii de petrol şi gaze din bazinul Transilvaniei, Sand Hill, aduc alţi bani la firma din România

Exploratorii de petrol şi gaze din bazinul Transilvaniei, Sand Hill, aduc alţi bani la firma din România

Sand Hill Petroleum 2

 

Susţinută de marele fond global de private equity Warburg Pincus, compania de explorare şi producţie a hidrocarburilor Sand Hill Petroleum a hotărât recent să-şi mai majoreze capitalul social cu echivalentul a 350.000 de dolari (aport în numerar), după ce în august 2014, compania a hotărât să-şi majoreze capitalul social cu 100.000 de dolari, indică documente ale companiei, consultate de Energy Report.

Sand Hill Petroleum România, la care asociat unic este Sand Hill Petroleum B.V, a primit in ianuarie 2015 de la Agenția Națională de Resurse Minerale dreptul de a face lucrări de prospectare și explorare în 5 perimetre din bazinul Transilvaniei.

Firma românească, care este şi membru observator al ROPEPCA, şi-a închiriat pentru sediu un spaţiu în zona mănăstirii Caşin, într-o clădire de birouri de pe strada Dumitru Florescu (vezi foto). Sand Hill mai are licenţe şi pentru trei perimetre în Ungaria, pe o suprafaţă cumulată de peste 4.000 de kilometri pătraţi.

Sand Hill Petroleum România a intrat în România abia în a doua jumătate a anului 2013. După ce iniţial a avut sediul în zona parcului Floreasca, într-un imobil de pe strada Banu Antonache, la câteva luni s-a mutat cu chirie într-un sediu din zona mănăstirii Caşin.

În ţara noastră, firma are, potrivit ultimelor informaţii deţinute de Energy Report, trei administratori: olandezul Guido Nieuwenhuizen de la fondul Warburg Pincus, ungurul Tamas Lederer şi firma olandeză Intertrust.

 

Tag Cloud