Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica CE Oltenia, o biserică pentru Mitropolie

CE Oltenia, o biserică pentru Mitropolie

complexul-energetic-oltenia

 

Complexul Energetic Oltenia ar putea să aprobe astăzi în AGEA încheierea unui contract de comodat cu Mitropolia Olteniei Arhiepiscopia Craiovei privind darea în folosinţă cu titlu gratuit a Bisericii Ortodoxe Corneşti, aflată în proprietatea Complexului, indică documentul de convocare al AGEA, consultat de Energy Report.

În urmă cu o lună, tot Complexul Energetic Oltenia a respins transferul cu titlu gratuit a unui teren aferent unei creşe din oraşul Turceni, teren în suprafaţă de jumătate de hectar, către Primăria oraşului.

Revenind la AGEA de azi, pe ordinea de zi mai figurează şi aprobarea încheierii unui contract de comodat cu Consiliul Local Rovinari privind darea în folosinţă cu titlu gratuit a unor terenuri şi utilităţi din Vatra de Sat Vart – oraşul Rovinari.

Compania, înfiinţată în 2012 prin fuziunea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia cu complexurile energetice Turceni, Rovinari şi Craiova, a avut în anul 2013 o producţie de lignit de 23 milioane de tone. CE Oltenia estimează că a produs în 2013 circa 12 TWh de energie electrică.

 

Tag Cloud