Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue04242018

Last updateThu, 29 Mar 2018 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse Consiliul Concurenței și ANRE - solicitate să investigheze liberalizarea pieței gazelor

Consiliul Concurenței și ANRE - solicitate să investigheze liberalizarea pieței gazelor

ANRE

Comisia parlamentară de anchetă a activității Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE) va solicita Consiliului Concurenței şi ANRE realizarea unei investigații pe piaţa gazelor.

Potrivit președintelui comisiei, social-democratul Iulian Iancu, cele două instituții ar trebui să decidă dacă, în urma liberalizării pieței gazelor la producători, produsă la 1 aprilie, prin intrarea în vigoare a OUG 64,producătorii au practicat “preţuri corecte”.

'Vrem să vedem care a fost modul în care producătorii au stabilit preţul în anul 2017, ce argumente au avut, ce instrumente de piaţă au fost folosite pentru tranzacţiile de gaze, precum şi dacă preţul este corect, competitiv şi bazat pe regulile stabilite de ANRE', a spus afirmat Iancu, citat de Agerpress

Leave your comments

0
terms and condition.

People in this conversation

  • Guest (TUDOR POPESCU)

    Cat de diLetanti pot fi oamenii asta ? Ca sa analizeze ce ?? CUM FUNCTIOEAZA ECONOMIA DE PIATA OE BAZA CERERII SI OFERTEI ?? De fapt ar trtebui sa recunoasca ce am declarat ieri in emisiunea dnei Cretulescu : PENTRU CRESTEREA PRETULUI ENERGEII VINOVAT ESTE PARLAMENTUL ! Explicatii dau oricui doreste dar daca cititi cu atentie LEGEA 220 din 2008 si o comparati cu LEGEA 220 din 2010 o sa observati ca s=a furat exact aliniatul art 3 al 6 . De aici totul devine clar ! .

CONSUMUL GLOBAL DE ENERGIE

PRODUCTIA GLOBALA DE ENERGIE

Consumul de energie al SUA

Tag Cloud