Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie A furat de la benzinărie cu excavatorul. Din nou

A furat de la benzinărie cu excavatorul. Din nou

furt de la benzinarie

Pentru a doua oară în ultimele trei luni se repetă metoda furtului cu excavatorul de la benzinărie. Camerele video de la o staţie Lukoil din Larnaca (Cipru) au înregistrat imagini (vezi foto) cu un bărbat care, în mai puţin de un minut, a smuls din pământ o casă automată de marcat cu ajutorul unui excavator, informează portalul Cyprus Mail.

Este vorba despre acele pompe automate de combustibil care au un încasator automat, unde şoferii îşi alimentează vehiculele introducând în aparat sumele de bani.

Poliţia crede că e vorba de acelaşi făptaş ca în ianuarie. Şi asta pentru că metoda a fost  aceeaşi în mai multe privinţe: s-a furat un excavator de la un şantier de construcţii din Larnaca şi s-a acţionat tot cam în jurul orei 3 şi tot în noaptea dinspre duminică spre luni, când făptaşul spera probabil că respectiva casă de marcat ar putea avea mai mulţi bani, după weekend.

Făptaşul a luat azi 330 de euro iar pagubele sunt, potrivit Poliţiei, de circa 15.000 de euro. După ce hoţul a acţionat extrem de rapid la benzinărie, acesta a mers cu casa de marcat pe un teren din apropiere, unde a scos banii din aparat.

 

Tag Cloud