Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Transport si Stocare O nouă benzinărie Mol la Craiova

O nouă benzinărie Mol la Craiova

benzinarie Mol Craiova

MOL România a inaugurat cea de-a şaptea benzinărie din judeţul Dolj, în urma unei investiţii de aproximativ un milion de euro.

“Ne consolidăm prezenţa în zona Doljului, o regiune în care activitatea MOL România a depăşit sfera business-ului, prin programe desfăşurate în sprijinul comunităţii locale”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman&CEO MOL România.

Noua benzinărie are trei insule de alimentare multiprodus, una dintre ele fiind dotată cu pistoale de alimentare rapidă cu debit mărit, care permit alimentarea maşinilor de mare tonaj.

Produsele disponibile la pompe sunt: benzină - Tempo Plus 95 şi EVO Benzină, motorină - Tempo Diesel și EVO Diesel. De asemenea, noua benzinărie dispune de o stație de alimentare cu GPL. Totodată, clienţii pot achiziţiona din magazinul benzinăriei o gamă largă de produse, inclusiv produse de îngrijire EVOX (lichide de frână, antigeluri, lichide de spălat parbrizul), lubrifianții premium MOL Dynamic şi pot plăti rovinieta, respectiv taxa de pod Feteşti.

În staţia nou-inaugurată a fost implementat conceptul Fresh Corner. Pe lângă cele 26 de sortimente de cafea disponibile, clienţii au la dispoziţie o selecţie de produse proaspete de patiserie si sandviciuri pregătite pe loc.

Lunile trecute, reprezentanţii companiei declarau în presă că la începutul anului 2017, compania ajunge la circa 210 staţii.

Tag Cloud