Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri04192024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Transport si Stocare Sema Parc, licenţă de furnizare gaze naturale

Sema Parc, licenţă de furnizare gaze naturale

Sema Parc

Grupul Sema Parc, controlat de omul de afaceri Ion Rădulea, a obţinut spre finele lunii aprilie licenţa de furnizare a gazelor naturale, după ce licenţa de furnizare a energiei electrice o obţinuse încă de la începutul perioadei de criză.

Grupul de pe locul uzinei Semănătoarea de lângă Politehnică a obţinut în urmă cu peste 10 ani şi titlul de parc industrial, în baza Ordinului nr. 130/04.02.2004 emis de Ministerul Administraţiei şi Internelor.

În noiembrie, Sema Parc a lansat Sema New Project, un proiect cu dezvoltare mixtă, destinat atât zonei de business cât şi celei de retail, cu  un complex de clădiri birouri de clasa A, spaţii comerciale şi leisure, toate într-un „shopping village” şi apartamente premium dispuse în cadrul unui complex rezidenţial.

Zona de business, care ocupă şi cea mai mare suprafaţă, are printre facilităţi: telecomunicaţii prin fibră optică, televiziune digitală şi acces la Internet în bandă largă, aceste facilităţi fiind prezente de altfel şi în zona rezidenţială.

În aceeaşi zonă vor fi construite un centru de divertisment cu cinematograf multiplex, restaurante, cafenele şi spaţii expoziţionale.

 

Tag Cloud