Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue04232024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Transport si Stocare Un benzinar renunţă la carieră dar... rămâne cu un Maserati

Un benzinar renunţă la carieră dar... rămâne cu un Maserati

dan sandulescu

Unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Argeş din ultimii ani, Dan Săndulescu (foto), renumit printre altele şi prin business-ul Euro Petrol, care a fost în plină criză un nume de referinţă în zonă pe piaţa comerţului cu produse petroliere, se vede nevoit să vândă o carieră de piatră deţinută în Lipova (Arad)  de mai nou insolventa Euro Petrol, pentru a-şi satisface creditorii, indică documente consultate de Energy Report.

Potrivit aceloraşi documente, Euro Petrol a vândut “la un preţ derizoriu” un Maserati GranTurismo către firma Eusebiu Ovidiu Oil Diesel cu doar câteva săptămâni înainte de a intra în insolvenţă, fapt nepermis (pentru că dăunează interesului creditorilor) şi având ca rezultat anularea vânzării de către judecătorul sindic. Maşina a fost vândută iniţial cu circa 200.000 de lei.

Vânzarea carierei din Arad şi a stocului de piatră prelucrată mai rămâne să fie aprobată de comitetul creditorilor Euro Petrol.

În tabelul preliminar al creanţelor, Euro Petrol figurează cu datorii neplătite de peste 2 milioane de euro (9,25 milioane de lei). Printre cei care au de îşi recuperat bani se numără şi BRD (2,78 milioane de lei), CEC (circa 370.000 de lei) şi mulţi alţii.

Compania a avut în 2012 afaceri de 13,5 milioane de lei dar acestea au scăzut la două milioane de lei anul trecut.

 

Tag Cloud