Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Sun07212024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Rafinare si Marketing OMV va deschide 10 noi benzinării mobile pe A1 și A2

OMV va deschide 10 noi benzinării mobile pe A1 și A2

Statie mobila Petrom 2Prima stație de alimentare cu carburanți întâlnită în cale de șoferii care vor intra în România pe autostrada Nădlac-Arad va fi una operată sub brandul Petrom. Stația este una mobilă și va fi prima dintr-o serie de 8 stații pe care compania le va opera pe A1. În plus, OMV Petrom a mai anunțat instalșarea a două stații mobile și pe A2, pe autostrada Medgidia-Constanța, la km 186.

Potrivit companiei, conceptul de benzinării mobile va fi aplicat pentru prima oară la nivelul grupului OMV Petrom în cadrul celor 10 stații de alimentare care vor fi deschise pe autostrăzile A1 și A2, după câștigarea licitației organizate de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

“Prin extinderea rețelei de distribuție în puncte cheie de pe autostrăzi, suntem mai aproape de clienți, oferindu-le accesibilitate și confort. Suntem mândri că prima stație pentru cei care intră în România, pe autostrada Nădlac-Arad va fi una sub brandul Petrom. Noile stații mobile răspund nevoilor variate ale oricărui șofer, oferind atât carburanți, cât și o gamă largă de produse non-oil”, a declarat Adrian Nicolăescu, retail manager in cadrul OMV Petrom.

Noile stații mobile sunt de tip modular, prefabricat. Ele vor fi transportate și amplasate în punctele în care vor funcționa, fără a necesita lucrări suplimentare de construcție și amenajare. Termenul estimat pentru punerea în funcțiune a celor 10 stații este trimestrul patru, 2015.

Stațiile mobile sunt prevăzute cu o zonă de alimentare cu carburanți și cu o zonă de magazin. Fiecare stație va fi dotată cu 3 pompe, din care una de tip rapid, pentru alimentarea tirurilor.

Clienții vor putea opta la pompa pentru unul dintre cele 4 tipuri de carburanți disponibili în rețeaua Petrom: benzină standard, benzină Extra 99, motorină standard sau motorină Extra.

O stație poate asigura alimentarea a circa 1.500 de vehicule pe zi.

Cele 10 stații vor fi amplasate în 5 locații de pe autostrăzile A1 și A2, câte una pe fiecare sens:

  • Autostrada Nădlac-Arad (A1), km 26
  • Autostrada Lugoj-Deva (A1), km 21
  • Autostrada Orăștie-Sibiu (A1), km 20
  • Autostrada Orăștie-Sibiu (A1), km 76
  • Autostrada Medgidia-Constanța (A2), km 186

Statie mobila Petrom 1

Tag Cloud