Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Rafinare si Marketing Consiliul de Administraţie al Petrotel Lukoil, reales

Consiliul de Administraţie al Petrotel Lukoil, reales

rafinarie Petrotel Lukoil

 Directorului general şi mai multor membri ai Consiliului de Administraţie ai rafinăriei Petrotel Lukoil le-a fost prelungit mandatul cu peste doi ani, indică o hotărâre recentă a Petrotel – Lukoil, consultată de Energy Report.

Mandatul de administrator al lui Andrei Bogdanov, care este şi director general al Petrotel Lukoil, a fost prelungit cu doi ani, începând din 30 octombrie 2015.

Mandatul de administrator al lui Andrei Andreev a fost prelungit cu doi ani, începând din 30 octombrie 2015.

Mandatul de administrator al lui Thomas Frederic Mueller a fost prelungit cu doi ani şi două luni, începând din 25 aprilie 2015.

Mandatul de administrator al lui Andrei Raţă a fost prelungit cu doi ani şi două luni, începând din 25 aprilie 2015.

Săptămânile trecute au fost fost prelungite cu trei ani şi mandatele a doi directori generali adjuncţi. Astfel, Mandatul directorului general adjunct Dan Dănulescu a fost prelungit de la 7 mai 2015 până la 7 mai 2018. Mandatul directorului general adjunct economic financiar Olga Kuzina a fost prelungit de la 13 aprilie 2015 până la 13 aprilie 2018.

Rafinăria Petrotel-Lukoil, una din cele trei rafinării funcţionale care au mai rămas în România,  are o tradiţie de peste 100 de ani în prelucrarea ţiţeiului, iar din 1998, pachetul majoritar al acesteia a fost preluat de gigantul rus Lukoil.

Lukoil România este unul dintre primii jucatori ai pieţei petroliere româneşti, cu o cotă de circa 20% din piaţa totală de produse petroliere. Compania are o reţea de peste 300 de staţii de distribuţie carburanţi.

 

Tag Cloud