Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie Chevron plăteşte peste 10 milioane de dolari pentru forarea după gaze de şist în trei zone din Vaslui

Chevron plăteşte peste 10 milioane de dolari pentru forarea după gaze de şist în trei zone din Vaslui

z Chevron

Valoarea estimată a contractului dintre Chevron şi Dafora în zonele Siliştea, Popeni şi Iana din Vaslui este de circa 10,38 milioane de dolari (fără TVA), a anunţat compania Dafora. Contractul a fost semnat în 30 iulie pe o perioadă de patru ani.şi vizează lucrări de foraj la trei sonde iar serviciile de foraj vor fi făcute cu o instalaţie de tip F320. Lucrările vor începe în toamnă.


Acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj şi explorarea gazelor de şist în cele trei zone din judeţul Vaslui a fost obţinut în 11 iulie.

Compania americană mai deţine concesiuni şi în Constanţa, zonă pentru care americanii au anunţat că vor iniţia studii seismice tot pentru trei perimetre.

Chevron s-a clasat şi în acest an pe locul al treilea în topul "Fortune 500" al celor mai mari companii din lume. Gigantul american a avut venituri nete de circa 26,2 miliarde de dolari, al doilea cel mai bun rezultat din istoria companiei, după cele de 26,2 miliarde de dolari din anul 2011.

Tag Cloud