Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie Director al 3 companii Amromco din România, retras din funcţie

Director al 3 companii Amromco din România, retras din funcţie

amromco

 

Asociaţii companiilor de petrol şi gaze Amromco Energy, Amromco Production Company şi Amromco Holding Activity au luat act de curând de retragerea din funcţie a administratorului acestora, Robert Thrift Kendall, indică mai documente ale companiilor, consultate de Energy Report.  

Mai renumită pe plan local este Amromco Energy, care are la rândul său ca asociat unic compania Amromco Holding Activity.

Amromco Energy figurează la Ministerul de Finanţe cu afaceri de circa 130 milioane de lei în anul 2013. Compania este cel mai vechi și cel mai mare producător independent de petrol și gaze din Romania, activând încă din anul 2003. Producătorul deține circa 30 de concesiuni pe teritoriul întregii țări, având 300 de angajați în România și alți 30 la sediul din Houston.

Amromco Production Company a fost înfiinţată abia în anul 2012 iar în anul 2013 a avut 21 de angajaţi în medie şi un rulaj de peste 7,5 milioane de lei.

Revenind la Amromco Energy, aceasta a reuşit în ultimii 10 ani să aducă în fază de producție mult mai multe terenuri decât orice alt operator independent de pe plan local.

Amromco Energy își axează activitatea pe exploatarea zăcămintelor mature, prin aplicarea tehnologiei de ultimă generație.

În ultima perioadă, Amromco a achiziționat de la OMV Petrom trei câmpuri petrolifere în zona de nord-est a României și intenționează să coopereze și pe viitor cu OMV Petrom în regiune.

În plus, din 2003 Amromco a încheiat un parteneriat cu Romgaz. Pe parcursul acestei perioade, a ajutat la creșterea producției câtorva câmpuri ale Romgaz, creșterea înregistrată totalizând aproximativ două miliarde de metri cubi.

 

Tag Cloud