Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Se face lumină la Cotroceni. Unele reţele electrice din zonă sunt mai vechi de 50 de ani şi vor fi înlocuite

Se face lumină la Cotroceni. Unele reţele electrice din zonă sunt mai vechi de 50 de ani şi vor fi înlocuite

Cotroceni

 

Enel Distribuție Muntenia a început un program de modernizare a rețelei de distribuție de electricitate și a rețelei de iluminat public în cartierul Cotroceni din București. După finalizarea programului, cei aproximativ 300 de clienți din zonă vor beneficia de mai multă siguranță în alimentarea cu energie electrică.

Într-o primă etapă, începând din această săptămână și până în a două jumătate a anului, vor fi modernizate rețelele de distribuție a energiei electrice pe mai multe străzi. Acestea sunt: Dr Grigore Romniceanu (parțial), Dr Dimitrie Drăghiescu, Dr Mihail Petrini, Dr Petre Herescu, Dr Federic Joliot Curie, Dr Nicolae Tomescu, Dr Eugen O. Iosif, Profesor Dr Victor Babes, Dr Joseph Lister (parțial), Dr Victor Poloni, Dr Mihail Mirinescu, Dr Carol Davila (parțial).

Lucrările presupun excavări pentru a poza cabluri subterane noi, cu capacitate de transport cu până la 100% mai mare față de cele existente în prezent, precum și aducerea la starea inițială a terenului afectat de lucrări.

Merită subliniat că pe unele tronsoane, vechimea rețelei din zonă depășește 50 de ani. De asemenea, pe aceste străzi se vor reabilita și instalațiile de iluminat public.

Prezentă pe piața din România din 2005, compania Enel are operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Compania are peste 3.100 de angajați pe plan local și oferă servicii unui număr de 2,7 milioane de clienți din trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, totalizând aproape o treime din piața locală de distribuție.

 

Tag Cloud