Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Wed07082020

Last updateTue, 05 May 2020 10am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Electroconstrucţia Elco din Cluj, credit de 20 mil. €

Electroconstrucţia Elco din Cluj, credit de 20 mil. €

retele electrice

Una din marile companii de servicii pentru reţelele electrice din Transilvania, Electroconstrucţia Elco din Cluj, a aprobat săptămânile trecute angajarea unui credit de maxim 20 milioane de euro pentru desfăşurarea activităţii curente, indică o hotărâre a companiei, consultată de Energy Report.

Pe lângă acest credit, acţionarii companiei au mai aprobat accesarea unui credit în limita a 10 milioane de lei sub forma unui plafon pentru emiterea de scrisori de garanţie bancară dar şi un credit de maxim 10 milioane de lei pentru investiţii.

Compania clujeană a fost anul trecut una dintre “norocoasele” câştigătoare de contracte mari cu Electrica Distribuţie Transilvania Nord de la care încasează din două contracte peste 4 milioane de lei pentru lucrări de modernizare în Satu Mare şi pentru îmbunătăţire nivele de tensiune şi modernizare linii în anumite zone din Dej şi Cluj.

Compania a avut în 2013 afaceri de peste 7 milioane de lei, după ce în anul 2012, rulajul a fost de peste 13 milioane de lei cu un număr mediu de 41 de salariaţi.

 

CONSUMUL GLOBAL DE ENERGIE

PRODUCTIA GLOBALA DE ENERGIE

Consumul de energie al SUA

Tag Cloud