Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse Prigoană JR a renunţat la afacerea “Waste to Energy”

Prigoană JR a renunţat la afacerea “Waste to Energy”

honorius-prigoana

După ce tatăl său, Silviu Prigoană, a anunţat la începutul crizei că se apucă de eoliene, şi Honorius Prigoană a susţinut că are în derulare opt proiecte de microhidrocentrale, urmând ca să vândă curentul produs de acestea către Electrica.

După ce tatăl său, care deţine zeci de hectare de teren în preajma Munţilor Măcin, în interiorul ariei protejate,  a renunţat la eoliene din cauza... păsărilor (pentru că autorităţile de mediu au înăsprit condiţiile de autorizare a investiţiilor în acest sens), nici Prigoană Jr. nu a mai insistat asupra subiectului cu microhidrocentralele.

Una din ultimele afaceri la care Prigoană JR a renunţat în această vară este “Waste to Energy”. Firma, înfiinţată încă din anul 2009, mai precis jumătate din afacere, deţinută de Prigoană JR, a fost vândută către asociaţii săi Rareş şi Anca Gardus, indică documente ale companiei, consultate de Energy Report.

De altfel, mare lucru de vândut nu era. Asta pentru că asociaţii firmei au declarat pe proprie răspundere că firma nu a desfăşurat activitate de la data înfiinţării şi până la 31.12.2014.

 

Tag Cloud