Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Sun04282024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Transport si Stocare Schimbări la vârful Rompetrol Downstream

Schimbări la vârful Rompetrol Downstream

rompetrol

Din luna aprilie, Rompetrol Downstream are un nou Consiliu de administraţie şi un nou preşedinte, ca urmare fie a renunţării unor membri la funcţii fie din cauza expirării mandatelor. Doar pentru funcţiile ocupate, aceşti membri vor câştiga lunar 2.000 de lei iar preşedintele 3.000 de lei. Pe de altă parte, firma a prelungit mandatului de auditor pentru Ernst & Young pâna la 20 ianuarie 2014.

 Divizia de distribuÅ£ie a carburanÅ£ilor din grupul Rompetrol a luat act de renunÅ£area lui Alexey Golovin, cetăţean kazah, la funcÅ£ia de administrator al societăţii, începând cu 1 aprilie. AcelaÅŸi lucru s-a întâmplat ÅŸi în cazul Marius Corcoman-Târcolea, cetăţean român de această dată, care a renunÅ£at la mandat. ÃŽn cazul Iuri-Titov Buzescu, mandatul a încetat prin expirare.

Noul preşedinte al Consiliului de administraţie este, pentru un mandat de patru ani, Felix Lunev, cetăţean canadian, născut în Ucraina, acesta fiind în acelaşi timp şi printre cei cinci noi administratori.

Ceilalţi membri ai Consiliului de administraţie sunt Mariana Durieşteanu, cetăţean român, născută în Chişinău, Republica Moldova, cu domiciliul în Chişinău, Sorin – Octavian Nichita, Bauyrzhan Nugumanov, cetăţean kazah şi Vadim Poletaev, cetăţean rus născut pe vremea URSS-ului în Kazakhstan.

 Director general al companiei este în continuare Sorin Octavian Nichita.

Acţionarii firmei sunt Rompetrol Rafinare, Rompetrol SA şi The Rompetrol Group NV. Aceste hotarâri s-au luat în AGA la finele lunii martie.

Tag Cloud