Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Wed07082020

Last updateTue, 05 May 2020 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Transport si Stocare Lanţ de benzinării în insolvenţă. Are 5 staţii în Iaşi şi Vaslui

Lanţ de benzinării în insolvenţă. Are 5 staţii în Iaşi şi Vaslui

Petrol Network 2

Înfiinţată încă din 1999, odată cu deschiderea primei staţii de carburanţi din oraşul Vaslui (lângă Piaţa Agroalimentară Traian), firma Petrol Network a ajuns la cinci staţii de carburanţi în Iaşi şi Vaslui plus supermarketuri.

Firma a intrat lunile trecute în insolvenţă iar totalul creanţelor celor 17 creditori depăşeşte 9 milioane de lei, indică tabelul preliminar consultat de Energy Report.  

Printre cei mai importanţi creditori amintim aici CEC (cu 56,5% din creanţe), BRD (9,42%), Mol România Petroleum Products (5,74%), Rottco Consult (6,86%), Terra Oyl (4,35%), Tinmar (4,33%) sau Rompetrol Downstream (3,57%).

Asociaţii firmei sunt SC Ciobotaru Daniel Diana (persoană juridică), reprezentată prin Daniel Ciobotaru şi Mitică Codreanu (persoană fizică). A fost desemnat administrator special al firmei insolvente Daniel Ciobotaru.

Lanţul Petrol Network din estul ţării a înregistrat o scădere uşoară a cifrei de afaceri de la 18 milioane de lei în anul 2013 la 17 milioane de lei în anul 2014. Numărul mediu al salariaţilor a scăzut însă mai mult, de la 24 la 14.

Intrarea în insolvenţă s-a produs ca urmare a acumulării datoriilor şi penalităţilor la acestea, din ultimii doi ani.

CONSUMUL GLOBAL DE ENERGIE

PRODUCTIA GLOBALA DE ENERGIE

Consumul de energie al SUA

Tag Cloud