Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie O nouă companie Rompetrol în România

O nouă companie Rompetrol în România

rompetrol-rafinarie

 Grupul Rompetrol are din această vară o nouă companie în România, Rompetrol Drilling, în care asociaţi sunt Rompetrol cu 99% şi Rompetrol Well Services, cu 1% deţinere, indică un document consultat de Energy Report.

Domeniul principal de activitate al noii firme este cel de servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale.

Directorul companiei este Gabriel Manole iar administratorii, cu mandat de patru ani, sunt: Ion Stănescu, Talgat Issayev şi Valeriu Sverdlov.

Valeriu Sverdlov este cel care anul trecut a fost numit director general al companiei Rompetrol Well Services în locul lui Ion Stanescu, care a fost revocat din funcţie.

Talgat Issayev l-a înlocuit anul trecut la preşedinţia Consiliul de Administratie al Rompetrol Well Services tot pe Ion Stanescu.

Auditorul Rompetrol Drilling este Ernst and Young, care este auditor şi pentru alte entităţi ale grupului.

Această nouă firmă din Rompetrol ia fiinţă la câteva luni după ce o altă firmă a fost înfiinţată în cadrul grupului, Rompetrol Exploration and Production.

De asemenea, amintim că tot în această vară, Rompetrol a vândut firma Ecomaster, compania din grup care trata şi depozita deşeurile,  către Oil Depol Service din Constanţa.

 

Tag Cloud