Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue04162024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Energie Solara/Eoliana Parc eolian din Tulcea, în faliment. Boştină şi Asociaţii, printre consultanţii proiectului

Parc eolian din Tulcea, în faliment. Boştină şi Asociaţii, printre consultanţii proiectului

eoliene isolventa iul

Atunci când un investitor în regenerabile apelează la o casă de avocatură de prestigiu poate să însemne, printre altele, că are planuri mari şi mulţi bani de investit. Doar că acesta este doar unul dintre aspectele, eventual necesare dar nicidecum suficiente, pentru ca un proiect să aibă succes în această perioadă. O dovadă în acest sens este şi un mare proiect eolian din localitatea tulceană Independenţa, care ar fi urmat să aibă 37 de turbine eoliene cu o capacitate instalată totală de 74 MW. Ar fi urmat... dacă firma nu ar fi intrat în faliment.

Energia Verde Ventidue Eol (prescurtăm EVVE) a fost considerat printre proiectele majore asistate recent  de marile case de avocatură, potrivit portalului wichlawyer. Pe respectivul portal se aminteÅŸte că EVVE a fost asistat de Bostină ÅŸi AsociaÅ£ii, finalitatea serviciilor prestate de experÅ£ii de la BoÅŸtină fiind legarea la reÅ£ea a mai multor parcuri eoliene ale companiei.

În urmă cu o lună însă, EVVE şi-a cerut insolvenţă, susţinând că este în incapacitate vădită de plată, fiind în imposibilitate de a-şi achita datoriile pe termen scurt, indică informaţiile consultate de Energy Report.

Tribunalul a admis cererea şi a dispus intrarea direct în faliment, prin procedura simplificată.

Cei care au de recuperat bani de la această companie trecuie să se înscrie la masa credală până cel târziu 15 iulie.

 

Tag Cloud