Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri04192024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Productie si Distributie Okkut.com, aplicația care premiază influența în social media!

Okkut.com, aplicația care premiază influența în social media!

okkut

Internetul ne ocupă din ce în ce mai mult timp, de multe ori cu o utilitate cel puțin îndoielnică. Treptat, a devenit nu doar o sursă de informare, ci și un veritabil canal de interacțiune între oameni. Și încă unul foarte important. Mediul social online este nelipsit din viețile a vreo opt milioane de români care au conturi pe Facebook.

Dar ce-ar fi ca activitatea fiecăruia, pe Facebook, să fie recompensată, dar nu în urma unor solicitări de tipul like&share ale organizatorilor de concursuri, ci pe baza unui criteriu foarte evident, dar foarte complex, replicat din rețeaua socială reală?

Okkut este pinguinul albastru care măsoară influenÈ›a în social media a utilizatorilor care acceptă să se joace cu el, iar drept răsplată le oferă puncte, o monedă virtuală numită Tukkoin. Moneda virtuală poate fi folosită pentru a licita pentru premii cât se poate de reale. FaceÈ›i un tur pentru a face cunoÈ™tință cu pinguinul: http://okkut.com/

Mii de români interacÈ›ionează deja cu Okkut, de la care au primit deja premii. Orice utilizator nou care doreÈ™te să intre în comunitate trebuie doar să se conecteze cu Facebook pe http://okkut.com/ , va primi apoi un coeficient obÈ›inut în urma unui algoritm matematic care arată cât de influent este în cercul său de prieteni online, coeficient care se transformă în monede Tukkoins. Monedele se folosesc pentru a participa la licitaÈ›ii, alături de alÈ›i utilizatori. Iată ce poÈ›i câștiga: http://okkut.com/premii-online . Ca la orice licitaÈ›ie, plăteÈ™ti o taxă tot cu moneda virtuală È™i licitezi. Când licitează cineva mai mult decât tine, primeÈ™ti monedele înapoi. Câștigător este cel care a licitat cel mai mult la oprirea cronometrului.

Dar cum obÈ›ii mai multe monede? Ca È™i în lumea reală, doar că jobul tău devine activitatea de calitate în social media. Cu cât conÈ›inutul tău este mai îndrăgit de prieteni, cu atât eÈ™ti mai recompensat. Dacă, pe de altă parte, ai nevoie de Tukkoins urgent pentru că se termină o licitaÈ›ie È™i-È›i lipsesc doar câteva monede, ce faci? Distribuie-le È™i prietenilor tăi, pe wall-ul tau, în mesaj privat sau pe e-mail invitaÈ›ia de a se alătura comunității Okkut sau arată-le un produs care îți place din mile de oferte de aici http://okkut.com/oferte-online È™i pentru fiecare nou prieten pe care îl aduci în comunitate, primeÈ™ti 30% din monedele lui. Interesant, nu?

Iar dacă ai un business pe care vrei să-l promovezi cu ajutorul pinguinului, dă-i de È™tire aici: http://okkut.com/pentru-afaceri . Okkut È™tie cum să se facă văzut È™i îndrăgit! Celelalte surprize rămân să le descoperiÈ›i È™i singuri! Succes!

Tag Cloud