Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Enel s-a mutat la Volksbank, în Premium Plaza, lângă Piaţa Victoriei. Chiria - circa 1 mil. € în patru ani

Enel s-a mutat la Volksbank, în Premium Plaza, lângă Piaţa Victoriei. Chiria - circa 1 mil. € în patru ani

Premium Plaza

Enel şi-a mutat deja din decembrie o parte din angajaţi în Premium Plaza, clădirea de lângă Piaţa Victoriei, proprietate a Volksbank.

Potrivit informaţiilor Energy Report, etajele luate cu chirie de Enel în clădirea Volksbank au o suprafaţă cumulată de birouri de 1.500 mp. Amintim doar în treacăt aici că de la începutul acestui an, Volksbank România este la rândul său în proprietatea Băncii Transilvania.

La începutul acestui an, chiria solicitată pentru o suprafaţă de peste 500 de metri pătraţi în imobilul de la intersecţia străzii Dr. Iacob Felix cu bulevardul Nicolae Titulescu este de 15 euro plus TVA.

Astfel că, la un calcul simplu, fie şi aproximativ, chiria plătită anual de compania energetică italiană s-ar ridica la circa 270.000 de euro, adică pe undeva la un milion de euro în patru ani. Contractul a fost semnat în toamna anului trecut.

Italienii au sediul central pe bulevardul Ion Mihalache nr. 41-43 iar noile etaje ocupate cu chirie săptămânile trecute pe strada Dr. Iacob Felix au statutul de punct de lucru, indică un document al companiei, consultat de Energy Report.

Printre ceilalţi chiriaşi ai clădirii se numără companii precum Leo Pharma, Capgemini, MEC Romania sau Webhelp.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, Enel are peste 3.100 de angajați pe plan local şi oferă servicii unui număr de 2,7 milioane de clienți din trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind astfel aproape o treime din piața locală de distribuție.

Tag Cloud