Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu04182024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Explorare si Productie Schimbări la vârf la Grup Servicii Petroliere

Schimbări la vârf la Grup Servicii Petroliere

Grup Servicii Petroliere Big Foot

Grup Servicii Petroliere, una dintre companiile româneşti cu cea mai accelerată expansiune mondială din ultimii ani, a făcut în lunile din urmă mai multe schimbări la funcţiile de conducere ale companiei.

Una dintre schimbările făcute a fost ÅŸi aceea de numire pe funcÅ£ia de director general executiv adjunct a lui Fănel Hahui. Pe partea executivă, acesta ajunge astfel adjunctul miliardarului Gabriel Comănescu care controlează compania ÅŸi care ocupă ÅŸi funcÅ£ia de  CEO din iulie 2012.

Pentru a ajunge director general executiv adjunct, în aprilie, Fănel Hahui a fost revocat din funcţia de director de operaţiuni pe care o ocupase până atunci.

Hahui lucrează la GSP din anul 2005 unde a ocupat mai multe funcÅ£ii de director executiv. ÃŽnainte de a ajunge la compania miliardarului Comănescu, Hahui a fost începând cu anul 2000  Deputy Engineering Manager la Petromar, filiala din ConstanÅ£a a Petrom.

O altă schimbare făcută de Comănescu la GSP în această vară a fost aceea de a-l da afară pe directorul financiar al companiei, norvegianul Geir Johansen. Norvegianul a fost revocat din funcţie la mai puţin de un an de la numire.

Interesant este că la această decizie, un cuvânt de spus la avut ÅŸi directorul Hahui. Mai precis, decizia de revocare a lui Johansen s-a luat în Consiliul de AdministraÅ£ie, de către Gabriel Comănescu ÅŸi  Fănel Hahui.

Grup Servicii Petroliere a avut anul trecut o cifră de afaceri de 291 milioane dolari, în creştere faţă de anul 2012 și un profit net de 12,3 milioane dolari.

 

Tag Cloud