Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Stiri pline de energie Stirile Pline de Energie Batalia pe Resurse Orange îşi ia 4 maşini electrice în leasing operaţional

Orange îşi ia 4 maşini electrice în leasing operaţional

masini electrice Orange

 ALD Automotive, una dintre companiile de top de pe piața de leasing operațional, a livrarat  prima flotă de autoturisme electrice în leasing operațional, către Orange România. Este vorba în primă instanţă de patru vehicule electrice din clasa mică, mai performante pentru deplasările zilnice urbane.

Cele patru autoturisme sunt Renault Zoe, sunt complet electrice și pot fi încărcate complet în 6-7 ore chiar în parcarea Orange, în timp ce angajații sunt la birou. Autonomia lor este cuprinsă între 100 km şi 150 km (în funcţie de stilul de condus al șoferului și factorii de mediu). Viteza maximă este de 130 km/h.

Cele patru vehicule electrice se adaugă flotei de mașini pe care ALD Automotive o gestionează pentru Orange România din 2006. Parteneriatul ALD Automotive și Orange este extins la nivel internațional, unde, fiind un client important al Grupului, compania de telecom are o flotă semnificativă de vehicule ecologice gestionate prin leasing operațional.

„Sper că deschiderea companiilor către flotele electrice să determine și o reacție din partea autorităților, care să demareze proiecte de infrastructură pentru susținerea utilizării acestor tipuri de autovehicule.” declară Shane Dowling, Director General al ALD Automotive România.

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Grupul ALD Automotive este un jucător important şi pe piața internațională. În România, ALD este operaţională în România din 2005. ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive.

 

Tag Cloud