Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu04182024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Energie Solara/Eoliana Fost şef PSD Teleorman renunţă la regenerabile

Fost şef PSD Teleorman renunţă la regenerabile

Fotovoltaice Kronos

 

Florea Petcu, fost director la combinatul chimic din Turnu-Măgurele ÅŸi fost vicepreÈ™edinte PSD Teleorman, coleg cu Liviu Dragnea când acesta era preÅŸedintele Consiliului JudeÅ£ean Teleorman,  a hotărât săptămânile trecute să-ÅŸi lichideze compania Energysun, indică un document al companiei, consultat de Energy Report.

Unul dintre proiectele companei a fost producerea de energie termică din energie solară atât pentru producerea de apă caldă menajeră cât şi pentru completarea şi/sau producerea de energie termică pentru încălzirea locuinţelor şi a spatiilor de producţie şi depozitare.

Florea Petcu a apărut în presă frecvent în anii trecuţi mai ales postura de persoană care s-a îmbogăţit de pe urma afacerilor cu îngrăşăminte chimice pe care le-ar fi derulat în anii din urmă, afaceri în care ar fi fost implicat şi Dan Voiculescu, patronul Antenelor şi al firmelor din holdingul Grivco, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

Nu o să insistăm asupra acestor aspecte. Vom spune doar că fost director a înfiinţat Energysun în anul 2008 alături de celălalt asociat al său care este tocmai fiul acestuia, Andrei Petcu.

 

Tag Cloud