Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Fri03292024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Directorul de achiziții și HR al Total pentru Europa Centrală a fost numit CFO al CEZ România

Directorul de achiziții și HR al Total pentru Europa Centrală a fost numit CFO al CEZ România

Jan Dubsky CEZ

 CEZ România și-a desemnat un nou director financiar, Jan Dubsky, care a activat, în ultimele două decenii, în mai multe domenii, precum cel financiar, de resurse umane, administrativ sau de achiziții la companii precum Chemapol Group, Hilton International și Total Czech Rupublic.

Dubsky în înlocuiește în poziția de CFO al CEZ România pe Karel Kral, promovat în octombrie 2015 în poziția de Country Manager al portofoliului CEZ din Bulgaria.

Începand cu luna februarie, Jan Dubsky, absolvent al Facultății de Relații Internaționale a Universității Economice din Praga, va fi responsabil pentru operațiunile financiare, de controlling sau managementul riscului și pentru raportarea unor rezultate financiare pozitive în numele Grupului CEZ în România, se precizează într-un comunicat CEZ.

“Jan Dubsky preia un set de obiective foarte importante, dar și o echipa de specialiști financiari valoroși. Nivelul său de expertiza va contribui semnificativ la implementarea viziunii noastre pe termen lung în România, unde sper să se bucure de una dintre cele mai frumoase experiente profesionale ale sale de până acum”, a declarat Martin Zmelik, Country Manager și Președinte al Directoratului CEZ România.

 

Tag Cloud