Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Thu03282024

Last updateThu, 14 Mar 2024 9am

Romana English
Back Home Petrol si Gaze Stiri Petrol si Gaze Rafinare si Marketing Gazprom și-a lansat o pagină web interactivă cu benzinăriile din România și regiune

Gazprom și-a lansat o pagină web interactivă cu benzinăriile din România și regiune

Screen Shot 2014-06-17 at 13.07.20

Gazprom Petrol Station s-a extins considerabil în ultimul an, ajungând la un număr de 17 stații de distribuţie a carburanţilor funcționale în România, pentru acest an propunându-și dublarea numărului de stații, ca parte a ţintei sale de a atinge o cotă de piaţă de 10%, după 2015.

Drept urmare a extinderii regionale considerabile, Gazprom a lansat o pagină de web regională, menită a oferi informații clienților din Serbia, Bosnia-Herțegovina, România și Bulgaria, pagină disponibilă în limba fiecărei țări, dar și în limba engleză. 

Noua pagină de web oferă acces la informații detaliate cu privire la calitatea produselor și serviciilor oferite în stațiile de distribuție carburanți GAZPROM, clienților individuali, clienților corporativi și reprezentanților mass-media. Informații cu privire la ofertele curente și promoțiile aflate în derulare sunt disponibile pe site atât pentru clienții din țara de rezidență cât și pentru cei ce călătoresc în țările din regiune.

A fost lansat și un serviciu online de localizare a stațiilor de alimentare. 

În cuprinsul paginii web, companiile pot aplica pentru eliberarea unui card pentru achiziționarea de carburant, produse petroliere și o gamă largă produse adiționale, precum și plata serviciilor de spălătorie auto și restaurant în țară și în străinătate. 

Mai mult, prin extinderea rețelei sale de retail din regiune, compania a depus eforturi deosebite în vederea punerii în aplicare a sistemului de carduri integrat în țările în care este prezentă. Astfel, acest serviciu poate fi utilizat în stațiile de distribuție carburanți Gazprom din Serbia, România, Bulgaria, și Bosnia și Herțegovina.

Potrivit noului portal, în prezent Gazprom operează 17 benzinării, situate în Arad, Oradea, Timişoara, Sibiu, Miercurea Sibiului, Uliești, Vestern, pe autostrada A1, pe Drumul european E85 la Căldăruşanca şi la Clinceni, pe centura Capitalei.

Adresele portalurilor dedicate fiecarăi țări în parte sunt:

Serbia: www.gazprom-petrol.rs

BIH: www.gazprom-petrol.ba 

România: www.gazprom-petrol.ro 

Bulgaria: www.gazprom-petrol.bg

 

Tag Cloud