Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Sat04202024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Energie Solara/Eoliana Un pionier al eolienelor din România trece pe gaze

Un pionier al eolienelor din România trece pe gaze

gaze eoliene

 

Dan Chincea este unul dintre investitorii locali care la începutul anului 2007 avea cea mai mare producţie de energie electrică din surse eoliene, de la două centrale din localitatea Baia din Tulcea.

Domiciliat în Satu Mare, Chincea a mai fost implicat de atunci şi în alte proiecte. Un exemplu este  Ori Exp, firmă controlată de Dan Chincea şi Marcel Ormenişan şi are în administrare o centrală fotovoltaică în localitatea Ernei din Mureş.

La finele anului trecut, Dan Chincea, alături de alţi doi asociaţi, a înfiinţat două firme a căror domeniu de activitate este producţia de gaze şi distribuţia combustibililor gazoşi prin conducte. Cele două firme sunt “Electricnet & Gas Power” şi “Electric & Gas Power Trade”.

Pe lângă Dan Chincea, asociaţii firmelor sunt sătmărenii Michael Feder şi Szabolcs Gabor Reizer. Acesta din urmă este şi administratorul celor două firme de gaze.

 

Tag Cloud