Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Tue07162024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Energie Regenerabila Stiri Energie Regenerabila Energie Solara/Eoliana Unicredit Ţiriac, o nouă finanţare fotovoltaică în Brăila

Unicredit Ţiriac, o nouă finanţare fotovoltaică în Brăila

fotovoltaice braila

 Acţionarii companiei “Runcu Energia” au aprobat finanţarea unei sume de principal cu până la 2 milioane de euro de către Unicredit Ţiriac Bank a unui parc cu panouri solare din localitatea Bărăganul din Brăila, indică documente ale companiei, consultate de Energy Report.

Creditul ar urma să fie luat pe o perioadă de 12 ani. Acţionarii italieni Alfredo Grassi, firma italiană Zeroemissioni şi Espe, care controlează fiecare a treia parte din proiect, garantează creditul cu ipoteci imobiliare şi imobiliare.

Este vorba de aceeaşi acţionari despre care Energy Report a scris zilele trecute legat de firma Lovrin 2 Energia. De asemenea, investiţia se face în aceeaşi localitate.

Revenind la “Runcu Energia”, să spunem că parcul din localitatea Bărăganul are o capacitate de 2,5 MWp.

Contractul de ipoteca imobiliară va fi, printre altele, pe două terenuri de circa 7,6 hectare şi construcţiile de pe acestea, printre care şi cele peste 10.220 de panouri fotovoltaice.  La contractele mobiliare se pun la bătaie printre altele şi bunurile rezultate din exploatarea prezentă şi viitoare a proiectului fotovoltaic, postul de transformare, liniile electrice subterane şi altele.

La toate aceste garanţii se vor adăuga, printre altele, contracte de ipotecă mobiliară pe conturi, bilete la ordin şi poliţe de asigurare.

 

Tag Cloud