Energy Report

Resursele Inseamna Putere

Sat04202024

Last updateSun, 31 Mar 2024 10am

Romana English
Back Home Electricitate Stiri Electricitate Energie Electrica Electrica Furnizare investeşte 1,15 mil. € în modernizarea spațiilor de relații cu clienții

Electrica Furnizare investeşte 1,15 mil. € în modernizarea spațiilor de relații cu clienții

Electrica Furnizare Bucuresti

 Ca o completare a articolului scris de Energy Report săptămâna trecută (vezi aici), în care se informa în exclusivitate şi detaliat despre desfiinţarea a 30 de casierii ca partea e eficientizării activităţii “Electrica Furnizare SA”, filiala de furnizare a energiei electrice a Grupului Electrica ne-a informat că are în desfășurare un amplu proces de modernizare a spațiilor sale de relații cu clienții. „Această campanie, care susține procesul de eficientizare a activității de comercializare a energiei electrice, în paralel cu desființarea unor locații, a început anul trecut și este în derulare. Dacă inițial investiția a fost de aproximativ 680.000 euro, în 2015 aceasta se ridică la peste 1.150.000 euro”, precizează Electrica Furnizare SA pentru Energy Report.

Astfel, spatiile de relații cu clienții ale Electrica Furnizare vin cu o de  tehnologie modernă corelată unor servicii precum contractarea serviciului de furnizare a energiei electrice, plata facturilor, informații despre consumurile realizate sau tarife.

Demersul optimizării comunicării și informării clienților Electrica Furnizare se desfășoară prin Punctul de Lucru București (foto) și în zonele teritoriale ale filialei, respectiv în sucursalele Transilvania Nord - Cluj, Transilvania Sud - Brasov și Muntenia Nord - Ploiești la: Oficiul Comercial (OC) Sighetu Marmației, OC Zalău, Casieria Oradea (Zona Rogerius) și OC Satu Mare, OC Sighișoara, imobil Ghe. Doja Ploiești, Casieria Micro 6 Agenția de Furnizare a energiei electrice (AFEE) Târgoviște, Casieria Dunărea AFEE Galați și Casieria Unirii Buzău AFEE Buzău.

De asemenea, au fost finalizate sau sunt în curs de finalizare lucrările la OC Odorheiu Secuiesc, OC Sibiu, OC Miercurea Ciuc, AFEE Tg. Mureș, OC Municipal și Casieria Siderurgiștilor AFEE Galați, OC Vrancea Sud și Casieria Centru, OC Râmnicu Sărat și Casieria AFEE Buzău, OC Municipal și Casierie  Dorobanților AFEE Brăila, Casierie Adjud și OC Adjud AFEE Focșani, Casierie Micro 6 AFEE Târgoviște, Casieria Unirii AFEE Brăila, Casieria Pucioasa AFEE Târgoviște, CRC Ianca AFEE Brăila, Punct Comercial Gherla AFEE CLUJ sau OC Oradea.

Electrica Furnizare a fost înfiinţată în 2011 prin fuziunea Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord şi Electrica Furnizare Transilvania Sud şi livrează energie electrică pentru aproximativ 3,5 milioane de clienţi, dintre care 44% sunt casnici.

Electrica SA, compania care controlează Electrica Furnizare (unde mai are încă acţiuni şi Fondul Proprietatea), s-a listat dual pe bursele de la Bucureşti şi Londra în 4 iulie 2014.

De altfel, şi Electrica SA este acum în plin proces de investiţii, marele distribuitor continuând cel mai ambițios program de investiții în rețea dintre toți operatorii de distribuţie, pentru actuala perioadă de reglementare.

Mai precis, planul de investiții al Electrica, aprobat de ANRE, prevede pentru anul 2015 un volum de investiții de peste 121 de milione de euro în reţele, iar până la finalul actualei perioade de reglementare (2018), grupul are programate investiții de peste 715 de milioane de euro.

 

Tag Cloud